مقاله

فروشگاه اینترنتی لباس‌های مردانه مارکدار

یکی از کار های سخت و پیچیده ، فروشندگی لباس‌های مردانه است؛ با تغییر فصل، متفاوت شدن سلیقه‌ها، رنگ بندی‌ها و عواملی از این قبیل کار را سخت‌تر و پیچیده‌تر می‌کند؛ اما کسی که این کار را بر عهده گرفته، یعنی سختی و پیچیدگی کار را قبول کرده و با یک برنامه ریزی صحیح و کامل در این کار موفق شده است. ما در این مطلب می‌خواهیم، چند نکته در مورد فروشگاه اینترنتی لباس‌های مردانه مارکدار بیان کنیم.

نکات کلیدی در راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی لباس‌های مردانه مارکدار

۱- اطلاعات کافی در مورد لباس‌های مردانه داشته باشید

شما باید اطلاعات کافی در مورد لباس مردانه‌ای که می‌فروشید داشته باشید؛ داشتن اطلاعات اولیه مثل: سایز، جنس و مدل،  کافی نمی‌باشد؛ باید جرئیات بیشتری از قبیل خواص الیاف لباس و نحوه تولید لباس مردانه داشته باشید؛ شاید با خودتان فکر کنید ، دانستن این‌ اطلاعات مهم نیست و بیهوده است، ولی طبق تجربه‌های فروشندگان دانستن این موارد مهم بوده و در پیشرفت شما کمک می‌کند.

۲- آوردن لباس‌های متفاوت مردانه

اکثر فروشندگان، لباس‌های مردانه را از عمده فروشان خریداری می‌کنند، که این کار درست بوده و هیچ مشکای ندارد؛ اما بهتر است تغییری در لباس‌های مردانه ایجاد کنید و حضوری به مکان تولید کنندگان لباس‌های مردانه بروید.

عمده فروش‌ها، طبق سلیقه خود لباس‌های مردانه تولید کنندگان را انتخاب می‌کنند؛ برای همین بهتر است شما مستقیم به محل تولید کنندگان رفته، و مدل‌های مختلف را دیده و انتخاب کنید؛ درسته این کار یکم سخت به نظر می‌رسد، ولی مزایای بی شماری دارد.

 

۳- گذاشتن سود کم در لباس‌های مردانه

موقع فروش لباس‌های مردانه سود کمی بگذارید، تا میزان فروش شما بالا برود.

اکثر فروشندگان ۱۵۰ درصد سود را کم می‌دانند و می‌گویند سود کمتر از این برایشان صرف نمی‌کند، کاملا درست می‌گویند، چون تامین نیازهای جانبی، اجاره بها تا حدی مشکل است؛ اما به جرئت می‌توان گفت اکثر این فروشندگان با شکست روبرو شده‌اند.

پس همیشه به یاد داشته باشید سود کمی بگذارید؛ شاید با خوتان بگویید، سود کم بگذاریم خرج‌های دیگر را چیکار کنیم؟ فقط کافیه این کار را انجام دهید و جواب سوالتان را دریافت کنید؛ شاید یکم طول بکشد، ولی به نتیجه رسیدن آن حتمی است.

۴- کیفیت خوب

لباس‌های مردانه با کیفیت برای فروشگاه خود بیاورید؛ مطمعن باشید، لباس‌های با کیفیت، زود‌تر به فروش می‌رسد و دست شما نمی‌ماند؛ کیفیت خوب می‌تواند ضامنی برای فروشگاهتان، و همچنین یک راه تبلیغ باشد.

داشتن کیفیت خوب لباس‌های مردانه، باعث می‌شود، فروشگاه شما معروف شده، و مشتری بیشتری به خودش جذب کند.

۵- مشتری را خجالت زده نکنید

به هیچ وجه، مشتری که  به مغازه شما می‌اید، خجالت زده‌ و مجبور به خرید لباس نکنید؛ خجالت زده کردن مشتری، یعنی مجبور به خرید کردن؛ در این صورت، نه تنها مشتری ثابت شما نخواهد بود، بلکه اخرین بارش می‌شود که به مغازه شما می‌اید.

۶- به ظاهر فروشگاهتان اهمیت دهید

چیدمان یک فروشگاه لباس مردانه، از اهمیت بیشتری برخوردار است؛ سعی کنید چیدمان خوبی داشته باشید، برای این کار از افراد با تجربه و روانشناسی کمک بگیرید؛ چیدمان مغازه تاثیر بسزایی روی مشتری گذاشته و در نتیجه، فروش لباس مردانه  شما را افزایش میدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *